Rabobank Clubkas Campagne 2018

Breng je stem uit!
Rabobank Oosterschelde heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen op Schouwen-Duiveland, Tholen en Zuid Beveland. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert de bank de Rabobank Clubkas Campagne. Ook de Goese Schaakvereniging doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank ontvangen voor aanvang van de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht mogen worden.

Let op: alleen leden van Rabobank Oosterschelde mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 maart 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/oosterschelde onder de kop ‘De voordelen van het Lidmaatschap’.

Oproep
Natuurlijk probeert de Goese Schaakvereniging zoveel mogelijk stemmen te werven, wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Ben jij lid van Rabobank Oosterschelde? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan de Goese Schaakvereniging tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer
informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op rabobank.nl/oosterschelde.

Alvast bedankt voor je stem!
De Goese Schaakvereniging