Info

De Goese Schaakvereniging biedt iedereen de kans om beter te leren schaken of gewoon gezellig een potje te spelen. In ons gezellige clublokaal in het Sportpunt Zeeland spelen wij elke vrijdagavond van begin september tot half juni.

Wil je beter leren schaken? Iedere vrijdag wordt er speciaal voor de jeugd van 18:45u tot 20:00u les gegeven, het maakt niet uit hoe goed je schaakt. In de stap 1 leer je de regels van het spel, stap 2 en 3 zijn al wat moeilijker. In de stappen 4, 5 en 6 leer je echt goed schaken.

Vanaf 20:00 uur 's avonds spelen de senioren en de sterkste jeugdspelers mee in de interne competitie. Na de partijen is het altijd mogelijk nog een partijtje te spelen of wat na te praten aan de bar van het Sportpunt Zeeland.

Natuurlijk spelen er ook Goese teams mee in de verschillende competities. Ons eerste team speelt dit seizoen voor het eerst in 35 jaar weer op landelijk niveau. We hebben ook een groot aantal jeugdteams voor alle leeftijden. Ons C-team speelde vorig jaar zelfs in de hoogste divisie van het jeugdschaken, dit jaar doet Goes D mee met het Nederlands Kampioenschap!

Ben je nieuwsgierig geworden? Loop gewoon eens binnen op een van onze speelavonden of speel vier weken gratis mee zonder verplichtingen. Vraag dan ook naar ons clubblad De Secondant.

Wil je meespelen in onze interne competitie neem dan van te voren even contact op met onze competitieleider dhr. R. van de Braak op 06-13633400.