Seizoensafsluiting 2016-2017

Na vorig jaar een leuke avond in het ambachtscentrum te hebben gehad, hebben we dit jaar met de bowling als vaste locatie gelijk ook een mooie locatie om een slotavond te houden.

Na dat alle belangrijke personen aanwezig waren kon de spreekstalmeester/organisator van de avond Joris beginnen met de prijsuitreiking. Hier had natuurlijk een mooie speech aan vooraf moeten gaan van onze voorzitter, maar de planning van de TT in Assen zorgde er voor dat dit niet lukte.

Lees meer: Seizoensafsluiting 2016-2017

Rabobank Clubkas Campagne

Rabo_clubkas_campagne

 

Breng je stem uit!
Rabobank Oosterschelde heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen op Schouwen-Duiveland, Tholen en Zuid Beveland. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert de bank de Rabobank Clubkas Campagne. Ook de Goese Schaakvereniging doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank ontvangen voor aanvang van de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 6 april t/m dinsdag 18 april 2017 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht mogen worden.

Let op: alleen leden van Rabobank Oosterschelde mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid dan kan hij niet meer meestemmen met de Rabobank Clubkas Campagne van dit jaar. Wil je er op tijd bij zijn voor volgend jaar dan kan je het lidmaatschap aanvragen via de website www.rabobank.nl/oosterschelde onder de kop ‘De voordelen van het Lidmaatschap’.

Oproep
Natuurlijk probeert de Goese Schaakvereniging zoveel mogelijk stemmen te werven, wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Ben jij lid van Rabobank Oosterschelde? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan de Goese Schaakvereniging tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer
informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op rabobank.nl/oosterschelde.


Alvast bedankt voor je stem!
De Goese Schaakvereniging

Subcategorieën