Eerste matchpunten Goes C!

Vrijdag speelde Goes C tegen Middelburg A. De eerste twee wedstrijden van het C-team (respectievelijk Souburg B en A) werden er nog geen potten gebroken, maar in de derde ronde sloeg het C-team toe.

Lees meer: Eerste matchpunten Goes C!

McFlurry's voor Goes C!

Afgelopen vrijdag gebeurde speelde Goes C de laatste wedstrijd uit de tweede klasse. De nummer twee Middelburg had eerder deze week al gewonnen, we moesten minstens 2-2 op het scorebord toveren voor een kampioenschap. Voor tegenstander Souburg was het ook een belangrijke wedstrijd, zij liepen nog risico om te degraderen.

Lees meer: McFlurry's voor Goes C!

Goes C - Middelburg B

Vrijdag trad Goes C wederom aan tegen de nummer 2, de vorige nummers twee waren steeds netjes verslagen maar zou dat ook nu gebeuren? Het zou in ieder geval een spannende wedstrijd worden.
Het eerste spannende element was of de gasten onze nieuwe locatie konden vinden. Het was al acht uur geweest en het werd later en later, maar de hoofdstedelingen waren nog niet aanwezig. Mark begon telefoonnummers op te zoeken, maar daar werd niet opgenomen. Uiteindelijk kwamen de heren van Middelburg B toch binnenlopen, ze waren eerst bij De Pit carnaval wezen vieren voordat ze kwamen schaken.

Lees meer: Goes C - Middelburg B

Koudekerke A - Goes C

Donderdag speelde Goes C de een na laatste wedstrijd van het seizoen. Mark was chauffeur en was zoals gebruikelijk ruim op tijd. Gezien de stand (evenveel matchpunten als de nummer twee en anderhalf bordpunt meer) was het de bedoeling om zoveel mogelijk bordpunten mee naar huis te nemen deze avond. Als alles heel gunstig uit zou pakken konden we zelfs al kampioen worden.

Lees meer: Koudekerke A - Goes C

Goes C - Vlissingen A

Vrijdag mocht Goes C aantreden tegen Vlissingen A. Goes C stond als nummer een op de ranglijst, Vlissingen als nummer twee. Het was dus een belangrijke wedstrijd voor beide teams.

Lees meer: Goes C - Vlissingen A