Gered door Mühring en de Bibliothecaris

Na zo’n begin zou je eigenlijk alle lezers een paar weken in het duister moeten laten tasten over deze. Om daarna pas als een volleerd goochelaar het altijd witte konijn uit de hoge hoed te toveren. De titel had overigens ook “de Kunst van het de-hand-opsteken-op-het-juiste-moment” kunnen zijn maar die is zeker minder catchy en bovendien ontdaan van enige relatie met het schaakspel.

Add a comment

Lees meer: Gered door Mühring en de Bibliothecaris

Goes C met 0-4 ten onder

Helaas weer geen tabelletje. Het lijkt erop dat we tot sint-juttemis moeten wachten totdat die gedetailleerde uitslagen eens een keertje online verschijnen. Goed het opleidings / plezier team verloor met 0-4 en dat was niet helemaal nodig:

Add a comment

Lees meer: Goes C met 0-4 ten onder

Bevelandse derby valt goed voor Goes-C

Afgelopen maandag mocht het senioren C-team het opnemen tegen het D-team van Kruiningen voor wederom een Bevelandse derby.

Na even geduld, tja de Vlaketunnel was vanaf 8 uur dicht, maar twee van onze spelers hadden de pech dat de toe ritten al dicht waren en dus via de brug mochten, en de enkele spelers van de Vesting uit Hulst had moeite om de locatie te vinden.

Add a comment

Lees meer: Bevelandse derby valt goed voor Goes-C

Goes C klopt DEZ B

Voor de eerste wedstrijd mocht Goes C (niet te verwarren met Goes Cultureel) aantreden in Scherpenisse. Tijdens de heenweg kregen we van Jo een snelle cursus 'Hoe word ik 130'. Het bleek een combinatie van veel bewegen, je broodbeleg aanpassen aan je bloedgroep en simpelweg in leven blijven.

Eenmaal aangekomen stapten we extra voorzichtig het gebouw binnen, we hadden van Hans namelijk een opsomming met waarschuwingen gekregen. Goed voorbereid beklommen we de wenteltrap, waar we eerder aangekomen bleken te zijn dan onze tegenstanders.

Add a comment

Lees meer: Goes C klopt DEZ B