“SponsorKliks,
Ledenadministratie PDF Afdrukken E-mail

zondag, 21 augustus 2016 11:23
Aanmelden:
Het aanmelden als nieuw lid kan via het inschrijfformulier wat bij tijdens de clubavond opgevraagd kan worden. Dit kan opgevraagd worden bij Joris Verburg, tijdens de clubavond, of via mail op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Contributie:
De te betalen contributie treedt in werking op de 1ste van de maand na het verstrijken van een proefperiode van 4 weken, gerekend vanaf de aanmeldingsdatum. U krijgt hier t.z.t. een mail/brief over van de penningmeester.

Standaard wordt de contributie gerekend over de periode 1 oktober – 30 september. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks tijdens de Algemene Leden Vergadering vastgesteld en kan bij de ledenadministrateur of penningmeester worden opgevraagd.

Er zijn daarin verschillende optie mogelijk welke zij kunnen toelichten.

Afmelden:
Het lidmaatschap wordt automatisch stilzwijgend verlengd. Opzeggen van het lidmaatschap dient voor 20 september te geschieden d.m.v. een mail/brief t.a.v. de ledenadministratie ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). Mocht u zich na deze datum afmelden dan zijn wij verplicht om een heel jaar contributie te rekenen.

Het afmelden voor 20 september is hierbij gekozen zodat de ledenadministrateur nog 10 dagen heeft voor de verwerking wat voor 12 uur op 30 september moet geschieden. Dit omdat de schaakbond iedereen die per 1 oktober nog aangemeld is, als lid voor het volledige seizoen rekent.

Algemene voorwaarden:
Door het invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier aanvaard u het lidmaatschap van de Goese Schaakvereniging, als mede ook het lidmaatschap van de ZSB (Zeeuwse Schaakbond) en het lidmaatschap van de KNSB (Koninklijke Nederlandse Schaakbond).

* Door het invullen en onderteken van dit formulier geeft u hierbij uw ondubbelzinnige toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens door de Goese Schaakvereniging ten behoeve van de volgende doelstellingen:
- het uitoefenen van haar (verenigings)activiteiten;
- het bijhouden van haar ledenadministratie;
- het faciliteren van uw eventuele deelname aan schaaktoernooien en/of andere evenementen;
- het verzenden van informatie en;
- het berekenen, vastleggen en innen van contributies en giften.

* De Goese Schaakvereniging kan uw gegevens verstrekken aan de ZSB, waar de Goese Schaakvereniging lid van is en aan de KNSB, waar u automatisch lid van wordt door uw lidmaatschap van Goese Schaakvereniging. In dit verband verwijzen wij u naar het Privacyregelement van de KNSB.

* Indien toegestaan zal op verzoek van andere verenigingen binnen de ZSB uw mailadres worden doorgegeven t.b.v. van eventuele toernooien die door deze verenigingen worden georganiseerd.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, zo niet dan kunt u altijd tijdens de clubavond of via mail vragen hieromtrent stellen.

Puzzel van de dag

Hoeveel Goesenaren spelen deze zomer in Vlissingen?