“SponsorKliks,
  • image
  • image
Previous Next
Joey Grochal weer / voorlopig / nog steeds / onbetwist Zeeuws Kampioen PDF Afdrukken E-mail
  
zondag, 04 juni 2017 23:19

Het PKS leek op een sof uit te lopen maar de inspanningen van de familie van Haaften was er toch nog een zeskamp aan de Herengracht in Middelburg.

Op papier was YT duidelijk de sterkste. Het lukte me ook om de verwachtingen waar te maken en de titel kwam (voorlopig?) binnen.

Later een uitgebreider verslag waaronder de knotsgekke partij uit de slotronde tegen Maarten.

 

Reacties  

 
#16 Joey Grochal 26-06-2017 17:58
Er staat duidelijk later.. er is geen tijdsvak gespecifieerd... Komt nog wel een keertje. In het clubblad ofzo?! :D
Citeer
 
 
#15 Sven 26-06-2017 09:27
Heeft al het commentaar er nou voor gezorgd dat we het uitgebreide verslag inclusief de knotsgekke partij uit te slotronde tegen Maarten niet meer te zien krijgen? :cry:
Citeer
 
 
#14 Sjaak Steijn 12-06-2017 20:18
Dit jaar heb ik inderdaad, met veel plezier moet ik zeggen, meegedaan aan de C2-groep van Limburg open. De zin er even tussen uit te zijn en om aan zo'n groot toernooi mee te doen maakte dat ik hiervoor heb gekozen. Vorig jaar deed ik inderdaad mee met het PKS, ook met veel plezier, en ik had dit jaar ook weer graag mee gedaan. Helaas viel het dus samen en dan moet je kiezen. Ik hoop dat het later in het jaar alsnog plaats gaat vinden en heb er dan goeie hoop op, met de trainingsuren van Limburg, dit jaar de titel binnen te slepen. Ik hoop dan op een zo groot mogelijk deelnemersveld, anders wordt het wel erg gemakkelijk. Bij deelname van meer dan 25 personen stel ik 5 dozen bitterballen ter beschikking. Als dit niet werkt hebben we alles geprobeerd.
Vriendelijke schaakgroeten aan schakend zeeland! Sjaak
Citeer
 
 
#13 Joey Grochal 12-06-2017 16:14
Tja als Zeeuwen er voor kiezen om daar in Groep 'c2' mee te doen in plaats van in het Zeeuws Kampioenschap dan krijg je dit soort dingen. Als de deelnemers aan het Limburg Open gewoon hadden meegedaan aan het PKS dan was het toernooi gewoon doorgegaan! Vorig jaar waren zij volgens mij nog actief op het PKS...
Maar ja sommige mensen geven ook de voorkeur aan een jeugdtraining boven een promotie/degradatiewedst rijd!
Citeer
 
 
#12 Eliza 12-06-2017 13:52
Het Limburg Open klinkt ietwat succesvoller en zeker een heel stuk leuker dan dit 'PKS'
Citeer
 
 
#11 Joey Grochal 07-06-2017 16:06
Sven maar je hebt de emailcorrespond entie toch kunnen volgen?! Of was jij door iemand verwijderd uit de lijst dat is mij niet opgevallen?

Het ZOU niet uit moeten maken als er dus nog succesvol een PKS georganiseerd wordt.... Anders is er dus in ieder geval een kampioen ;)

@Peter: ik plaats de uitslag hier bij het uitgebreide verslag. Vanavond of morgen.

Maar uit mn hoofd het was
1. Joey 4,5
2. Gert 3,5
3. Maarten 3
4/5. Marcel en Rahul 2
6. Adriaan 0

@ Schele Willem: De discipline correspondentie schaak vinden we in Nederland terug bij de bond voor correspondentie schakers. Daar ben ik ook geen lid van. Maar goed wil best een potje voor de lol spelen hoor!
1... e5
Citeer
 
 
#10 Schele Willem 07-06-2017 13:58
Ik vind het in elk geval niet leuk dat jij je nu de onbetwiste kampioen noemt, ik heb er ook erg me best voor gedaan. Misschien moeten we het maar uitvechten in een corresponderent iepartij (wat een kutwoord is dat zeg). Ik begin met 1.b3!, want sinds ik last van me ogen heb gaat dat spelen over de schuine lijntjes me het beste af.

Mazzel!

Schele Willem - schaakkampioen van Zeeland en ver daarbuiten
Citeer
 
 
#9 Schele Willem 07-06-2017 13:57
Hé Joey, wat leggie nou te lulle man? Hoezo lid van de ZSB? Daarover stond niks in de aankondiging. Trouwens, ken dat eigenlijk wel? Ik zit nu al een uurtje te koekeloeren op die ZSB site, maar niks te vinden over hoe je lid ken worden..

Wel staat er met koeieletters : PKS 2017 AFGELAST!

As ik het had geweten dan had ik wel mee willen doen aan de sjieke Herengracht. Je had natuurlijk ook lekker bij ons mee kunnen spelen al snap ik wel dat je niet meer graag in 't Hoekje komt nadat Harrie de laatste keer begon te zeiken over dat die gasten uit Goes nooit wat kopen en dan ook maar in hun eigen waterfles motten pissen.
Citeer
 
 
#8 Peter 07-06-2017 13:48
ZSB erkent dit als 'voorlopig' Zeeuws kampioenschap!? Maar de site geeft aan PKS 2017 AFGELAST. Een farce. Benieuwd wanneer de ZSB de uitslag plaatst. :lol:
Citeer
 
 
#7 Sven 07-06-2017 08:39
voor de volledigheid heb ik niet voor het PKS afgezegd. Het PKS ging niet meer door en ik heb aangegeven dat ik niet mee deed met het vervangende toernooitje bij de van Haaftens thuis.
Dit is op zaterdag ochtend, een dag nadat het PKS zou beginnen ineens het voorlopige PKS geworden zonder dat ik of iemand anders nog kans had om daar mee mee te doen.
Citeer
 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Puzzel van de dag

Hoeveel Goesenaren spelen deze zomer in Vlissingen?