Home

Open Zeeuws Kampioenschap Zomer Jeugdschaken (+ Foto's)

Vandaag was het dan zo ver, ons Open Zeeuws Kampioenschap Zomer Jeugdschaken (ofwel zwemschaaktoernooi in de volksmond) werd gespeeld.
 
Helaas minder deelnemers dan voorgaande jaren. Om het leuk en gezellig te maken en in sommige groepen speelbaar, waren enkele groepen samen gevoegd. Hierdoor waren F en GH samen gevoegd en de D en E groep. In de GH was Freek Meijaard de winnaar met 6 uit 8 (eerste ronde afwezig). Daarme was hij ook nog eens derde in de overall FGH groep. Plaats twee was voor Mare Morote, die voor de tweede plaats koos i.p.v. beste meisje. Derde plaats was voor de pas begonnen Daan Elenbaas.
De algemene prijs voor de Fjes was voor Luna Morote, die met 7 uit 9 de punten pakte, gevolgd door Alexander Malfliet en Lars va Sighem. Door de winst van Luna ging de eerste plaats voor d meisjes naar Parisa Hematyar.
Bij de DE groep waren het de Etjes die het de Dtjes lastig maakten. En ook nog eens de dames die met de eerste plaatse op pad gingen. Bij de Etjes was het Tyani De Rycke die de prijs pakte voor Elias De Reese, en Rune De Clerq. En de prijs voor het beste meisje werd ook daar aan plaats twee gegeven, Evalina Tieleman.
Voor de D’s was het Zofyra Joosse die plaats een wist te pakken, gevolgd door Martijn Schelleman. Nina de Putter koos voor de algemene plaats drie bij de D’s waardoor Laura Tiggelman de prijs voor beste meisje kreeg.
Bij de C’s waren de dames helaas afwezig waardoor het een all boys club was. Met op plaats een Klaus Van Malder, gevolgd door Thimo Hoogstraate en Alex Karaptov.
De AB groep was ook spannend, beste meisje werd beslist op SBgr punten, in het voordeel van Iris Schelleman die de vierde plaats overall had, net achter Joost van Eenennaam die op weerstand derde werd. Dries van Malder werd tweede, voor plaats een was het Bas de Feijter met 6.5 uit 7 die de prijs pakte.
 
Net als alle andere jaren was het zwemmen weer een heerlijk succes voor de vele jeugdspelers.
 Foto's

 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com