Het is allemaal een toestand. Waar we aan het begin van het seizoen blij waren dat we weer mochten schaken, is er weer wat veranderd. Bowling Goes, de speellocatie, is namelijk horeca en moet om 22.00u sluiten. Het normale tempo van 60+20 is veranderd in een ander format: rapidschaken, waarbij je twee partijen tegen twee tegenstanders speelt, vier partijen in totaal dus. In dit stukje zal ik verslag doen van de laatste normale ronde, en de twee rapidavonden die nu zijn geweest. Niet te vergeten de jeugdcompetitie, want die gaat wel gewoon door. 

Add a comment

Na de derde ronde staan Joey Grochal en Jos van der Kaap nog op een 100%-score. Joey versloeg JG en Jos versloeg Jo.

Add a comment

 

Afgelopen elf september 2020 is de tweede ronde van de interne competitie van de Goese schaakvereniging weer geweest. Een ronde met hetzelfde clubje als de eerste ronde van de interne. Jo kwam iets te laat, maar die mocht spelen in de plaats van Niels. Niels ging ondertussen online schaken.

Add a comment

De interne competitie van de Goese Schaakvereniging is weer begonnen. Coronaproof met een looppad, desinfectie bij binnenkomst en gescheiden jeugd en senioren (behalve voor de jeugd die meedoet bij de senioren).

Add a comment