Home

Uitnodiging voor het schaaktoernooi van basisschoolteams 2018

Op woensdag 28 februari gaan de basisscholen weer strijden om het Kampioenschap van De Bevelanden. Elke school kan 1 of meer teams van 4 spelers inschrijven. Het is de bedoeling (maar niet verplicht) dat de sterkste spelers in team 1 geplaatst worden, zodat de sterkste teams naar het provinciaal kampioenschap gaan.

Per team is het inschrijfgeld 10 euro.

De wedstrijden starten stipt om 13.45 uur. Als het begintijdstip 13.45 uur ernstige problemen oplevert vanwege een ingevoerd continu lesrooster, dan vernemen we dat graag ruim van tevoren.

Voor elke ronde is 20 á 25 minuten speeltijd beschikbaar. Waarschijnlijk worden er 7 ronden gespeeld, afhankelijk van het aantal teams. Om 17.15 uur is de kampioen bekend.

De 3 sterkste teams ontvangen een beker; de spelers van die teams krijgen elk een medaille. Alle spelers van alle deelnemende teams ontvangen ook een herinnering. De beste teams plaatsen zich ook voor de provinciale finale op een zaterdagmiddag in maart 2018. Er is ook een prijs voor het beste team, dat alleen bestaat uit leerlingen van groep 5 of jonger.

Speellocatie is, net als vorig jaar, het Ostrea Lyceum Oost aan de Bergweg 4 in Goes, telefonisch bereikbaar op 0113-212020. In de schoolkantine zijn consumpties verkrijgbaar.

Inschrijven kan t/m maandag 26 februari ,

Joop van Ruler

Calsstraat 38 4463 XA Goes

(op de speeldag ook op 06-13838528) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De al aangemelde teams:

School Plaats Teams
De Hoeksteen Wemeldinge 1
Noorderlicht Goes 2
Stamperius Wilheminadorp 2
Jan van Schengen Heinkenszand 3
De Wingerd Goes 3
Zuidwesthoek Goes 2 of 3
De Reiger Heinkenszand 2
De Zuidvliet Korgene 5
Bisschop Ernstschool Goes 1
Koelmanschool Goes 2
De Kring Goes 2
Koningin Julianaschool 's-Gravenpolder 1