Ook dit jaar doet de Goese Schaakvereniging weer mee met Rabo ClubSupport. Dus... ben jij lid van de Rabobank? Stem op ons! Kijk voor meer informatie op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Add a comment

Zoals iedereen al wel heeft gehoord zijn o.a. de competities en training van de meeste sporten afgelast.

Vanuit de bond is het advies om ook als schaakclubs hier gehoor aan te geven.

Daarom is dan ook besloten om dit advies te volgen en ten minste tot 1 april a.s. de clubavonden te schrappen.

Mochten hier veranderingen in komen dan zullen we iedereen tijdig proberen te informeren.

Add a comment

De nieuwe ratinglijst is uitgekomen. Hierbij wat opmerkelijke stijgingen.

Bij de jeugdratinglijst is het nog steeds Jari die de lijst aanvoert. Maar Norah valt op met een stijging van +148! Ze komt hierbij op 997 en op de derde plaats. Ook Kenny, Tiffany en Phong hadden een winst boven de 25. Stijn komt binnen met 555 op de 9e plaats met alleen het HWP-toernooi nog gespeeld.

Bij de KNSB-rating is het nog steeds JoeyG die op de eerste plek staat. Rinus pakte een mooie stijging en zit weer boven de 1900! Niels staat weer boven David met een verschil van 5 punten. Waar Norah bij de jeugd opviel is het hier Jefta die binnenkomt met een mooie 1458.