Home

Goes 3 - Landau 3

De ZSB-tussenronde was voor de spelers van Goes 3 een thuiswedstrijd. In de nieuwe locatie “Bowling Goes” konden er 4 borden worden opgezet. De door uw verslaggever verwachte drukte met parkeren viel dit keer erg mee, waar hij het andere jaren wat drukker had gezien met de modelbeurs, was het goed te doen voor de bezoekers uit Axel.

Diezelfde modelbeurs zorgde er wel voor dat de inzet van jeugdspelers nodig was om een compleet team te krijgen. Eliza was (hopelijk goed aangekomen zonder veel oponthoud) verhinderd door een oriëntatiedag (o.i.d) in Rotjeknor, terwijl Yoran en Jo helaas ziek thuis zaten. Potentiele invallers John en Ron liepen op hetzelfde tijdstip rond in de zeelandhallen bij de modelbeurs terwijl anderen door werk of privé afspraken waren verhinderd. Na wat navragen bij de jeugd gelukkig toch nog een team weten te vormen. Dus deze ronde stond vooral in het teken van het debuut van Patrick en Jelle bij de seniorenteams.

Kan hier wel een heel relaas verder over de stellingen gaan vermelden, maar zelfs de mooie stelling van Jari op bord 3 mocht niets aan puntjes opleveren. De rating verhoudingen (ja, ik gebruik toch nog steeds de jeugdratings tot er iets beters voorhanden is) laten de sterkte verhoudingen voldoende zien om de uitslag te kunnen raden. Zelfs het “tactisch” opstellen was niet voldoende voor een bordpuntje.

Goes 3

Landau 3

0-4

Patrick Kramer

308j

-

Arjo Arendse

1891

0-1

Jelle Pekaar

661j

-

Fardin Hematyar

1474

0-1

Jari Groen

737j

-

Ronald Janssens

1617

0-1

Joris Verburg

1396

-

Mathijs Dubbeldam

1486

0-1