Home

Jeugdig Goes 3 verliest van HWP 4

Deze zaterdag middag (4 november) mocht het Jeugdige Goes 3 het opnemen tegen het vierde van HWP.

De eerste partij die klaar was, was van Niels van Sighem tegen Gilbert Ongena aan bord 3. Niels moet nog heel wat leren, maar vooral tijdsmanagement is daar een onderdeel van, want dit was wel heel snel over.

Zijn oudere broer Lars, op bord 2, heeft echter ook last van dit kwaaltje. Tegen William Baeten verging het hem niet veel beter. De klok gaf bij hen 1.35 - 1.28 aan, dus niet veel tijd was er hier door onze jeugdspeler gebruikt.

De nestor van dit team, Ron Blok, wist aan bord 4 het tempo gelukkig wel wat langer te temperen. Helaas was hij niet opgewassen tegen de jongste HWP'er, Ramco Bogaard. In een interessante partij wist Ron helaas niet het tempo te houden waardoor zwart initiatief kreeg en de winst binnen haalde.

Als laatste was onze diepzeedenker (zou hij les hebben van Joop) Jari. Ook hij heeft toch last van het tijdsmanagement probleem, maar dan de verkeerde kant op, met nog 1 minuut op de klok moesten er nog 7 zetten gespeeld. Tegen Adri den Hamer was dit te weinig tijd om nog een Houdini-act te bedenken en dus was de vierde 0 een feit.

Hopelijk kunnen we het over een paar weken iets rechter trekken. 

Goes 3

585

HWP 4

1188

0-4

Jari Groen

1266

-

Adrie den Hamer

1776

0-1

Lars van Sighem

0

-

William Baeten

1517

0-1

Niels van Sighem

0

-

Gilbert Ongena

1458

0-1

Ron Blok

1073

-

Ramco Bogaard

0

0-1