Interne competitie weer gestart

Vorige week is de interne competitie weer begonnen. Ik heb nu de eer om verslagen onder mijn eigen naam te plaatsen, dus ik doe dit seizoen de verslaggeving van de interne.

Na vorig jaar 2 verschillende competities te hebben gehad, (recreanten en fanatiekelingen) is het dit jaar weer een grote groep geworden. Er zijn wel 2 verschillende ranglijsten.

Bij de algemene groep staan JoeyG en Niels bovenaan met 2 uit 2 op de voet gevolgd door Jos, David, Rinus, Hans en Jari. Bij de recreanten staat JG (Jari) op kop met 1,5 uit 2 gevolgd door Ben en Yoran die allebei een overwinning en een nederlaag hebben.

De partijen. JoeyG haalde de eerste plek binnen door een overwinning op Erwin. Hans en Jos en David en Rinus speelden remise. Niels won waardoor ook hij op 2 uit 2 kwam van de andere Joey. Jari had het lastig met de tijd tegen Marlies, maar won een toren door richten. Louis liet Joris op de nul staan en Jo, Ben en Yoran wisten hun eerste punt te scoren door Jeroen, Arjo en Ron te verslaan.

Dit seizoen zijn ook Donald Duck, Katrien Duck en Dagobert Duck op de ranglijst toegevoegd. Als een jeugdlid of nieuwkomer een keer vrijblijvend mee wilt doen kan diegene onder de naam van een van de drie stripfiguren spelen. Waarschijnlijk heeft de tegenstander een lagere rating, omdat Donald & co niet zo vaak meedoen. 

klik hier voor de stand