Het gevecht tussen de Ducks

Niet vorige week (gambieten), maar die week daarvoor is ronde 9 van de interne competitie gespeeld. Het A-team speelde thuis waardoor deze ronde vooral in het teken stond van het gevecht Donald Duck - Dagobert Duck.

Joris en Arjo waren als eerste klaar, er werd volgens mij zelfs nog bonustijd gescoord. Joris won. Bij het gevecht tussen Ron en JG werd er helaas wat geblunderd door Ron.

Dan Donald - Dagobert. Dit keer Jefta - Niels. Dan denk je, waarom speelt Niels onder de naam Dagobert? Nou, dit was Niels van Sighem, ook een jeugdspeler. Ben kwam namelijk aan, Joris wist niet dat Jefta ook meedeed, Joris stuurt Ben naar huis met een bye, komt erachter dat Jefta meedoet, haalt JG Niels even over om een potje tegen Jefta te doen en zo gebeurde het. Het werd een potje van 20 min pppp waarin Jefta de winst wist op te schrijven.

Gebroeders de Feijter hadden ook een leuke avond. Ze wonnen van resp. Hans en Jo. Wat ook leuk was, omdat Jefta snel klaar was, was dat David, Niels en Jari om de beurt zetten kwamen doen tegen Jefta.

Yoran won van Rob. Helaas voor Jeroen kon hij zijn eerste plaats in de recreantencompetitie niet handhaven. Hij verloor van Erwin. Jari en Ben (door de bye) namen hem over.

de stand