Problemen met Programma's

JG was van plan om weer eens een verslag van de interne (jeugd)competitie te gaan schrijven, maar dit bleek niet te kunnen.

Bij de jeugdcompetitie is er zeker wat raars aan de hand. Iedereen staat op punten zoals 3,5, 5, 5,5 enz. De punten die zouden worden verkregen door afwezig met bericht, afwezig voor club of examens maken zijn verdwenen (hiernaast staat er ook nog eens Gambietentoernooi boven). Ik heb er zelf maar een beetje uitgehaald hoe de stand is: 1. Carlo met 0.3 voorsprong op de nummer 2. Jefta die nummer 3. Lars heeft ingehaald wegens dicht zijn van de Zeeland-brug.

Naast problemen met programma's was er ook een probleem met het KNSB-beker team van De Pion. Die kwam na meerdere mails van Hans (zonder te reageren) niet opdagen. (Of later nog wel? JG ging na een tijdje weg) In elk geval staan Joey, Jos, Sven en Rinus nu afwezig voor club. Maar hier is het rare dat Rinus er maar 0.2 punt bijkreeg in plaats van 0.7. Hierdoor staat Niels nu op de 2e plaats.

seniorenstand

jeugdstand