Jos 'lonely on top' bij rapid

Jos heeft Louis afgeschud bij de rapid en staat alleen aan kop met 7.5 uit 8.

Jos scoorde 4 uit 4 vandaag, maar dat ging niet probleemloos. Tegen Niels gaf Jos het eigenlijk weg. Maar er werd wel gewonnen en nu staat hij alleen aan kop.

De top 4 is onveranderd, alleen dat JoeyG van plaats is gewisseld met Louis. Joey scoorde vandaag ook 4 uit 4, onder meer tegen Joris en Jari.

Louis scoorde 3 uit 4 en staat dus op plek 3. JoeyB haalde ook 3 uit 4, hij verloor van Louis.

Deze keer lukte Niels niet wat de vorige keer in de interne wel lukte, hij won niet van JoeyB. Bij Yoran won wit 4 keer wat resulteerde in 2 punten en een 6e plaats. Jari scoorde 2 uit 4, onder meer tegen Matthias een vol punt. Dat was een interessant eindspel met T2p vs LP2p. Matthias gaf een paard weg, en later gingen er aan beide kanten een pion af. Hierdoor kon Jari zijn toren offeren voor de loper, om vervolgens met zijn nieuwe dame de vijandelijke pion tegen te houden.

Op de eerste rapidavond van Erwin won wit alle 4 partijen. Erwin had de pech om tegen Jos én Joey te spelen. Matthias had een wat mindere avond met 1 uit 4. Joris scoorde vanavond 2 uit 4 en verloor helaas van Joey. 

Jefta en Ron konden deze avond helaas geen punten aan hun score toevoegen. Wel hield Jefta het heel lang vol tegen JoeyB die bijna al zijn tijd moest gebruiken.

de stand