4 Goese jeugdspelers Zeeuws kampioen

Maarliefst 4 Goesenaren hebben de Zeeuwse jeugdtitel gepakt op het PKJ in januari dit jaar!

Bent prolongeerde zijn titel als Zeeuws Jeugdkampioen bij de A. Hij moest het opnemen tegen 2 B's (die meer kansen zagen in de A omdat Bas de F in de B meespeelde...). Op speeldag 1 eindigden alle partijen in remise waardoor Bent aan een zwartoverwinning  tegen Bas van Doren genoeg had. Die kwam er. Blijkbaar ging wit vol in de aanval maar Bent bleef koel en accepteerde gewoon het geofferde materiaal van wit. Dit hield hij dus over waardoor hij weer Zeeuws Jeugdkampioen geworden is. 

 

Bij de B's was Eliza actief. Tussen 3 jongense was zij al zeker van de meisjestitel. Dat zette zij de tweede speeldag luister bij door Juan de Graaf te kloppen. Zo dus ook 3e algeheel.

Bij de C's geen Goesenaren actief dit jaar.

In de D categorie zagen we Kim terug. Zij had het zwaar maar wist op speeldag 1 wel een partij te winnen.

In de E categorie begon Juliette met een achterstand omdat zij te laat kwam maar ze wist zich te herstellen en toch 3e algemeen te worden. Dat was ook goed voor de meisjestitel!

In de FG-categore nog maar een titel. Freek werd 2e algemeen wat wel goed was voor de titel bij de G-categorie! Davey werd 3e algemeen en 2e bij de Fs.

Foto's

 imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com