HWP-toernooi

37 schakers deden op 21 september mee in Sas van Gent aan het Grand-Prix toernooi. Goes leverde 25% van het deelnemersveld met 9 deelnemers. Dat leverde ook nog een Raindropchess set op. Zoals altijd was het een leuk toernooi, met een prijsvraag en voor iedereen nog een prijsje.

Add a comment

Lees meer: HWP-toernooi

ONJK 2019

Ik heb net een verslag van 800 woorden geschreven over het ONJK (open NK voor Jeugd), maar opeens was dat foetsie/werd niet geplaatst op de site! Ik zal nu gewoon de eindscores van de Goesenaren hier opschrijven, wilt u het toernooiverloop, de live partijen, nevenactiviteiten weten verwijs ik naar onjk.nl 

C-groep (49 deelnemers): Lars, 3 uit 9, 44e

C-groep (49 deelnemers): Jari, 6 uit 9, gedeeld 3e (9e)

D-groep (54 deelnemers): Jefta, 6,5 uit 13, 26e

D-groep (54 deelnemers): Norah, 7 uit 13, 24e

E-groep (34 deelnemers): Niels, 6,5 uit 13, 17e

 

Add a comment

Debutantentoernooi Landau

25 mei organiseerde Landau een leuk toernooi voor beginnende schakers zodat die mooi wat ervaring konden opdoen. Met Steven, Allison, Joas en invaller Jelmer naar Axel.

De eerste ronden speelde iedereen door elkaar, daarna werden de deelnemers in groepen verdeeld.

De Goesenaren kwamen met mooie resultaten. Allison en Steven werden met een derde speler gedeeld eerste van hun groep. Joas had het iets zwaarder, de winnaar van zijn groep was al bijzonder goed, maar behaalde toch een keurige tweede plaats. De verrassing was Jelmer, die inviel voor de zieke Dinant. Hij greep maar meteen ook een eerste plaats.

Heel wat ervaring, nog de nodige tips en met 4 medailles gingen we naar huis.

Hanita

Add a comment