Niels en Jari op podium in Sas van Gent

Afgelopen zaterdag is het HWP-toernooi te Sas van Gent geweest. Goes heeft het goed gedaan, met podiumplaatsen voor Niels en Jari en o.a. 4e en 5e plaatsen in de D-groep, en een 5e plaats in de F-Groep. Het toernooi werd vooral gedomineerd door spelers van De Mercatel en KGSRL. We lopen iedereen af.

Add a comment

Lees meer: Niels en Jari op podium in Sas van Gent

Open Zeeuws Zomer Jeugd Kampioenschap

Dat er de laatste jaren een terugloop is in leerlingen is bij scholen iets wat bekend is en wat we als club dus ook wel zien aankomen. Echter het Open Zeeuw Zomer Jeugd Kampioenschap was met een deelnemersaantal van 28 jeugdspelers dit jaar niet verwacht. Grootste spelbreker, waarschijnlijk de combinatie van examens in Belgiƫ en de toetsweken hier in Nederland.

Net als vorig jaar was er ook dit jaar weer de combinatie met het bowlen in de pauze.

Add a comment

Lees meer: Open Zeeuws Zomer Jeugd Kampioenschap

Schoolschaken

Afgelopen woensdag, 28-02-2018, was het weer tijd voor de Bevelandse voorronde van het Basisschoolkampioenschap. Met een totaal van vierentwintig deelnemende teams, verdeeld over het iet wat ongelukkige getal van dertien scholen was het een drukke bedoeling. Want met 4 spelers per team, plus een voorraadje reserves, was het met een goeie 100 spelers behoorlijk druk in de aula van het Ostrea aan de bergweg.

Add a comment

Lees meer: Schoolschaken