Aankondiging HWP-toernooi

22 september aanstaande is het HWP-toernooi in Sas van Gent. Het toernooi is voor iedereen die kan schaken en geboren is in 1998 of later.

Het toernooi telt mee voor de Grand-Prix serie. Dit is een toernooiserie van 5 toernooien in Axel (januari), Tholen (april), Goes, ons eigen Bowl-schaak, (juni), Sas van Gent (september), en Vlissingen (pepernotentoernooi, december). Voor elk toernooi dat je speelt krijg je punten. De nr. 1 50, 2 45, 3 40, 4 36 enz. Bij het pepernotentoernooi krijgen de hoogste 4 uit de totale ranglijst een geldprijs. De beste 3 toernooien tellen mee voor de ranglijst.

Als je wilt meedoen aan het toernooi kan je dat op de clubavond doorgeven aan Joop. We willen met een grote groep gaan, nu we veel nieuwe jeugdleden hebben gekregen. Doe je ook mee?

Informatie is hier te vinden: klik hier