Het Noodgevallen Toernooi

David was ziek en Hanita was er niet, dus het werd tijd voor een nieuw toernooitje: Het Noodgevallen Toernooi voor als er jeugdleiders afwezig zijn!

Het toernooi is voor Stap 1, 1+ en 2. Niels staat zogezegd op kop met 4 uit 4. Hij won de kraker tegen Jefta. Jefta doet mee met de rapid bij de senioren en ik zie dat hij daar erg van vooruit gaat. Ik raad iedereen die heel fanatiek is aan om eens een avondje mee te doen bij de senioren! 

Jefta, Kenny en Phong hebben allemaal 3 punten, en Kenny had een bye. Jefta won ook van de sterke Phong. Bas en Tiffany hebben 2,5 punt door remise tegen elkaar te spelen. 

Milo haalde 2 punten, net als Norah wat heel goed is als je nog maar 3 weken op de schaakclub zit! De grootste schuiver van de avond was Lucas, die met 1 overwinning en 2 remises in de middenmoot staat.

Gert-Jan en Patrick haalden 1.5 punt en Anna en Bryan beide 1 punt wat ook goed is als je nog maar zo kort op de club zit. Allison haalde vanavond helaas geen punten, maar de volgende keer zal het vast beter gaan. 

de tussenstand