Fam. van Steijn, Niels, Carlo en Kenny scoren 100%

Bovengenoemde spelers hebben in de rondes 5 en 6 van de interne jeugdcompetitie 2 uit 2 gescoord. Na ronde 5 was de stand zo:

Carlo en Bas ongeslagen met 4.5 uit 5 en 3.8 uit 5 (één keer afwezig). Maar Jefta en Patrick stonden op plaats 3 en 4 met maar 0.1 punt achterstand op Bas. Ongetwijfeld wil Lars zijn 2e plek van vorig jaar weer verbeteren en gaat hij voor de inhaalslag.

Lars had namelijk een pijnlijke nederlaag geleden tegen Jefta. Jefta had blijkbaar 2 dames en pionnen en hier en daar nog een stuk, maar JG moet bekennen dat hij dacht Lars aan het winnen was... Als ik even goed had gekeken zag ik dat de meest geslagen stukken aan Jefta's kant stonden...

Witspelers Carlo, Bas, Niels en Phong konden ook een punt aan hun score toevoegen. Hetzelfde gold voor Tiffany en Norah maar dan voor zwart.

Na ronde 6 zag de ranking er weer heel anders uit. Carlo nog steeds fier op kop, dit keer won hij van Phong. Jefta won van Patrick en kwam zodoende op plaats 2. Trouwens, veel examens maken, jongens en meisjes, want dan krijg je afwezig voor club en daar krijg je 0.7 punt voor! De Van Sighems hadden een goede dag en wonnen allebei zodat ze allebei 2 plaatsen opschoven in het klassement. Norah, Allison en Kenny wonnen ook. Milo en Anna wachten helaas nog op hun eerste winstpartij.

Het verschil tussen plaats 2 en 3, 3 en 4 enz. tot plaats 6 is steeds heel klein. Hier kan dus veel veranderen. Carlo staat nog steeds 0.8 punt voor maar wie weet gaat iemand hem de komende tijd verslaan!

de stand