Bas, Norah en Kenny ongeslagen, pijnlijke nederlaag voor Jefta

Bij het doorgeven bij de jeugd dat de afgelopen 2 vrijdagen is gespeeld heeft Bas Geijs met 5 uit 7 de overwinning geclaimd terwijl Norah (grootste schuiver) en Jefta van Steijn de 2e plaats bezetten. Voor Jefta wel naar om zijn zusje boven zich te moeten dulden. (Er werd met afwisselende teams gespeeld)

Het doorgeven werd over 2 dagen gespeeld. Er moest zonder JG worden gespeeld, want hij had les. Bas haalde met 3x 2-0 en 4x 1-1 de overwinning binnen. Zoals gezegd Norah op plaats 2 met 2x 2-0 en 5x 1-1 (ook ongeslagen dus). Jefta haalde ook 4.5 punt (met 3x 2-0 en 3x 1-1 en een verlies) maar had minder weerstand. Kenny en Niels werden ook gedeeld 2e maar een half SBgr punt besliste in het voordeel van Kenny.

Gert-Jan, Lars en Tiffany haalden ook nog meer als 50% met 4 matchpunten. Milo kon zich houden op 50%. Carlo haalde wat minder punten maar deed ook maar een keer mee. Bryan haalde ook 3 punten (net als Carlo) terwijl Maryam, Phong en Allison met 2.5 punt moesten doen. Lucas (die goed begon met een overwinning) en Patrick haalden 2 matchpunten. Anna kon helaas niet aan de laatste plaats ontsnappen.

de stand