Examenkandidaat ingehaald

Wegens examen heeft Carlo Geertse niet kunnen meedraaien in de dubbelrondige interne competitie avond. Wegens ontbreken van jeugdleiders werden er 2 rondes intern gespeeld, met een wat langer tempo.

Carlo moest examen doen, en kon dus niet meespelen. Hij kreeg wel een punt, maar dat was niet genoeg om Lars van Sighem (die beide won) voor te blijven (ze staan nu gelijk). Jefta van Steijn deed ook goede zaken met 2 overwinningen en staat daarmee met een marge van 0.3 achter op de nummers 1.

Bryan Boogaard had ook een leuke avond omdat hij ook zijn beide partijen won. Hij steeg daarmee 5 plaatsen op de ranglijst! De enige remise van de avond werd gespeeld door Lucas Peijen en nieuwkomer Maryam Abdelrahim. Milo van der Tier prefereerde les en analyseren boven het spelen van ronde 9, maar de eerste partij werd wel gewonnen. Bas, Allison en Anna haalden vanavond helaas geen punten.

Als we kijken naar de stand zien we dat er heel weinig verschil is tussen plaats 1, 2 en 3 maar wel een verschil van 1.7 tussen 3 en 4. Nummer 3 Jefta zal ongetwijfeld wachten op de herindeling om Carlo en Lars voorbij te gaan. Maryam en Anna wachten helaas nog op hun eerste punt.

de stand