Landau 2 - Goes 2

Zaterdag speelde Goes 2 haar tweede wedstrijd. De uitslag kon moeilijk slechter worden dan ronde 1 waar we slechts een half bordpuntje scoorden dus we waren vol goede moed. We hadden twee invallers nodig omdat Wim niet kon spelen en Erwin weggekaapt werd door team 1. Jefta en Jeroen vulden de gaten op.

Add a comment

Lees meer: Landau 2 - Goes 2

Een euforische overwinning

Verslag: Hans Welten

De voorlaatste ronde was aangebroken. Een cruciale ronde tussen de voorlaatste (wij met 4 matchpunten) en de rode lantaarn drager, Bergen op Zoom 2 (met 3 matchpunten). Temeer cruciaal omdat in de laatste ronde kampioen De Pion 2 nog zal volgen. Ik had Bergen op Zoom 2 aan het begin van de competitie ook sterker ingeschat dan alle Zeeuwse teams, dus er is daar dit seizoen wel wat misgegaan. Het lot van tweede teams is wel zichtbaar bij beide teams. Bergen op Zoom 2 had zelfs al meer invallers (15 partijen) gebruikt dan Goes 2 (11 partijen). Nu waren zij echter compleet, bij ons was Joop de enige invaller voor Eliza. Met 5 matchpunten stonden ZSC 1, Landau 2, Souburg 2 en ScheldeSchaak 1 boven ons. Nog 6 teams dus die gevaar lopen op de 2 degradatieplekken te belanden. De opdracht was duidelijk: winnen, in de laatste ronde zullen we naar verwachting, zoals iedereen, verliezen van de kampioen.

Add a comment

Lees meer: Een euforische overwinning

Goes 2 kansloos ten onder

Het nieuwe team KiNG Tilburg kwam op bezoek in de bowling. Dit team is veel te sterk voor deze klasse. Hun doelstelling was om 72-0 te winnen dit seizoen, dat is in elk geval niet gelukt. Het werd 0,5-7,5 voor KiNG. Wij moesten het met drie invallers doen en een ratinggemiddelde van 1537 terwijl KiNG op kwam dagen met een team van 2177 gemiddeld.

Add a comment

Lees meer: Goes 2 kansloos ten onder