Goes 2 kansloos ten onder

Het nieuwe team KiNG Tilburg kwam op bezoek in de bowling. Dit team is veel te sterk voor deze klasse. Hun doelstelling was om 72-0 te winnen dit seizoen, dat is in elk geval niet gelukt. Het werd 0,5-7,5 voor KiNG. Wij moesten het met drie invallers doen en een ratinggemiddelde van 1537 terwijl KiNG op kwam dagen met een team van 2177 gemiddeld.

Add a comment

Lees meer: Goes 2 kansloos ten onder

Een euforische overwinning

Verslag: Hans Welten

De voorlaatste ronde was aangebroken. Een cruciale ronde tussen de voorlaatste (wij met 4 matchpunten) en de rode lantaarn drager, Bergen op Zoom 2 (met 3 matchpunten). Temeer cruciaal omdat in de laatste ronde kampioen De Pion 2 nog zal volgen. Ik had Bergen op Zoom 2 aan het begin van de competitie ook sterker ingeschat dan alle Zeeuwse teams, dus er is daar dit seizoen wel wat misgegaan. Het lot van tweede teams is wel zichtbaar bij beide teams. Bergen op Zoom 2 had zelfs al meer invallers (15 partijen) gebruikt dan Goes 2 (11 partijen). Nu waren zij echter compleet, bij ons was Joop de enige invaller voor Eliza. Met 5 matchpunten stonden ZSC 1, Landau 2, Souburg 2 en ScheldeSchaak 1 boven ons. Nog 6 teams dus die gevaar lopen op de 2 degradatieplekken te belanden. De opdracht was duidelijk: winnen, in de laatste ronde zullen we naar verwachting, zoals iedereen, verliezen van de kampioen.

Add a comment

Lees meer: Een euforische overwinning

Goes 2 - Scheldeschaak

Zaterdag heeft Goes 2 het in de vierde klasse KNSB opgenomen tegen Scheldeschaak. De vorige twee wedstrijden tussen onze teams eindigden beide in gelijkspel, we zijn dus redelijk aan elkaar gewaagd. Daarnaast zijn beide teams op dit moment in de onderste regionen te vinden, we strijden allebei voor handhaving. Het beloofde dus een interessante wedstrijd te worden. Helaas konden Erwin en Eliza niet meedoen, Joris en Jeroen vielen in.

Add a comment

Lees meer: Goes 2 - Scheldeschaak