Nipt verlies Goes B tegen Landau A

Nadat de match gespeeld was vroeg Hans mij of ik het verslag voor deze wedstrijd wilde maken. Hij ging namelijk met vakantie. Nou vooruit dan maar, ik ga voorlopig toch niet met vakantie 😉. Helaas moet ik hierbij wel gelijk melden dat wij de match tegen Landau A hebben verloren. Zie voor de uitslagen onderstaande tabel.

  Goes B 1827   Landau Axel A 1776 1.5-2.5
1 Rinus Burgerhoff 1923 - Nick Dubbelman 1997 0-1
2 Erwin Kloosterman 1836 - Ronald de Pooter 1800 0.5-0.5
3 Hans Welten 1810 - Theo de Putter 1720 1-0
4 Mark Paul 1739 - Ronald Janssens 1585 0-1
Add a comment

Lees meer: Nipt verlies Goes B tegen Landau A

Drama in het Dorpshuis

Verslag: Hans Welten

Deze keer kon Remco door Zuid-Beveland toeren om iedereen op te halen. Nadat hij zijn parkeerkunsten had vertoond konden we in het Dorpshuis beginnen. Op de website van De Zwarte Dame staat al een prima verslag, zie: https://dezwartedame.nl/?page_id=832#Ronde-3 . Het werd een zwaar bevochten gelijk spel, waar beide teams de winst had kunnen pakken.

Add a comment

Lees meer: Drama in het Dorpshuis

Op jacht naar het brons

Verslag: Hans Welten

In een optimistische bui had ik de teamgenoten een tikkeltje uitdagend laten weten dat we bij een winst van ½ - 3½ de derde plaats zeker stelden. Remco liet weten verhinderd te zijn, waarna zijn jongere broer hem niet kon vervangen, de 90-jarige Jo Tholenaar was wel beschikbaar. Hans had Niels of David als stand-bye geregeld omdat hij uit Utrecht moest komen, vervanging was echter niet nodig omdat ik een kwartiertje voordat Rinus mij kwam ophalen arriveerde.

Add a comment

Lees meer: Op jacht naar het brons

Middelburg geen angstgegner meer

Verslag: Hans Welten

Vorig seizoen was Middelburg de angstgegner voor Goes. Van de 9 onderlinge wedstrijden gingen er 6 verloren. Kampioen Goes A wist nog gelijk te spelen tegen Middelburg A en kampioen Goes 2 wist twee keer te winnen van Middelburg 2. De rest verloor, waaronder Goes B van Middelburg A. Tijd om wat recht te zetten. Na een uitstapje door de gemeente Borsele voor het oppikken van Erwin en Remco kwamen we op tijd aan in Middelburg.

 

Add a comment

Lees meer: Middelburg geen angstgegner meer