Zierikzee A - Goes B: strijd in de onderste regionen

Verslag: Hans Welten

Het vorig jaar gepromoveerde Zierikzee A stond na 6 ronden puntloos onderaan. De trotse bronzen medaille winnaar van vorig jaar stond nu derde van onderen en maar net boven de beslissingswedstrijdplek. Zierikzee had de punten hard nodig om weer aansluiting te krijgen en Goes om in de middenmoot te komen. Het glas bleek half vol of half leeg te zijn.

Add a comment

Lees meer: Zierikzee A - Goes B: strijd in de onderste regionen

Goes B - Middelburg A: opnieuw een spannend gevecht.

Verslag: Hans Welten

Wat een fantastische avondcompetitie ronde voor Goes. Eerst won Goes D op maandagavond tegen De Zwarte Dame C met 0 – 4. Op vrijdagavond won Goes C thuis met 4 – 0 van Terneuzen B en werd daarmee, zoals later bleek, een ronde voor het einde kampioen. En ook Goes A had op vrijdagavond In Axel tegen Landau A met 0 – 4 gewonnen in hun race voor het kampioenschap. Het zou pas echt sensationeel zijn als Goes B ook nog met 4 – 0 van Middelburg A zou hebben gewonnen. Zo ver kwam het echter niet. Het zijn altijd boeiende gevechten met ongewisse afloop. Ook nu weer.

Add a comment

Lees meer: Goes B - Middelburg A: opnieuw een spannend gevecht.

Nipt verlies Goes B tegen Landau A

Nadat de match gespeeld was vroeg Hans mij of ik het verslag voor deze wedstrijd wilde maken. Hij ging namelijk met vakantie. Nou vooruit dan maar, ik ga voorlopig toch niet met vakantie 😉. Helaas moet ik hierbij wel gelijk melden dat wij de match tegen Landau A hebben verloren. Zie voor de uitslagen onderstaande tabel.

  Goes B 1827   Landau Axel A 1776 1.5-2.5
1 Rinus Burgerhoff 1923 - Nick Dubbelman 1997 0-1
2 Erwin Kloosterman 1836 - Ronald de Pooter 1800 0.5-0.5
3 Hans Welten 1810 - Theo de Putter 1720 1-0
4 Mark Paul 1739 - Ronald Janssens 1585 0-1
Add a comment

Lees meer: Nipt verlies Goes B tegen Landau A

Drama in het Dorpshuis

Verslag: Hans Welten

Deze keer kon Remco door Zuid-Beveland toeren om iedereen op te halen. Nadat hij zijn parkeerkunsten had vertoond konden we in het Dorpshuis beginnen. Op de website van De Zwarte Dame staat al een prima verslag, zie: https://dezwartedame.nl/?page_id=832#Ronde-3 . Het werd een zwaar bevochten gelijk spel, waar beide teams de winst had kunnen pakken.

Add a comment

Lees meer: Drama in het Dorpshuis