Op jacht naar het brons

Verslag: Hans Welten

In een optimistische bui had ik de teamgenoten een tikkeltje uitdagend laten weten dat we bij een winst van ½ - 3½ de derde plaats zeker stelden. Remco liet weten verhinderd te zijn, waarna zijn jongere broer hem niet kon vervangen, de 90-jarige Jo Tholenaar was wel beschikbaar. Hans had Niels of David als stand-bye geregeld omdat hij uit Utrecht moest komen, vervanging was echter niet nodig omdat ik een kwartiertje voordat Rinus mij kwam ophalen arriveerde.

Add a comment

Lees meer: Op jacht naar het brons

Middelburg geen angstgegner meer

Verslag: Hans Welten

Vorig seizoen was Middelburg de angstgegner voor Goes. Van de 9 onderlinge wedstrijden gingen er 6 verloren. Kampioen Goes A wist nog gelijk te spelen tegen Middelburg A en kampioen Goes 2 wist twee keer te winnen van Middelburg 2. De rest verloor, waaronder Goes B van Middelburg A. Tijd om wat recht te zetten. Na een uitstapje door de gemeente Borsele voor het oppikken van Erwin en Remco kwamen we op tijd aan in Middelburg.

 

Add a comment

Lees meer: Middelburg geen angstgegner meer

Souburg A maatje te groot voor Goes B

Donderdag speelde Goes B in de avondcompetitie tegen Souburg A. Gezien het ratingverschil wisten we vantevoren al dat dit een lastige wedstrijd ging worden.

 Souburg A
2002
 Goes B
1768
4-0
1
Jeroen Hekhuis
2150
-
Erwin Kloosterman
1869
1-0
2
Robin Bosters
2024
-
Hans Welten
1828
1-0
3
Roeland Alders
1914
-
Niels de Feijter
1704
1-0
4
Henrik Westerweele
1919
-
David de Feijter
1672 1-0
Add a comment

Lees meer: Souburg A maatje te groot voor Goes B