Wind mee voor Goes Cee

Jaja, een rijmende titel op de dag voor pakjesavond :) Bij De Zwarte Dame hebben ze zelfs het hele verslag door de gedichtengenerator gegooid, zie ook hier.
Maandagavond speelde de nummer een van de Tweede Klasse tegen de nummer twee van de Tweede Klasse. Invaller, ik bedoel basisspeler, Mark deed ook mee maar nu hadden we voor Rob een invaller nodig. Hans wist Joop warm te maken om weer eens een potje te spelen en het viertal werd gecompleteerd door de gebroeders de Feijter.

Add a comment

Lees meer: Wind mee voor Goes Cee

Goes C nog op 100 procent

Afgelopen vrijdag speelde Goes C tegen Vlissingen A. Mark deed niet mee, hij moest invallen in Goes B. Invaller was, net als vorige keer, Jo.

  Goes C 1685   Vlissingen A 1430 4-0
1 David de Feijter 1732 - Michiel Snoek 1657 1-0
2 Niels de Feijter 1720 - Bram Baljeu 1550 1-0
3 Rob Dekker 1641 - Ruud Stroo 1336 1-0
4 Jo Tholenaar 1646 - Daniel Schot 1179 1-0

 

Add a comment

Lees meer: Goes C nog op 100 procent

Goes C degradeert

Het was Goes C eerder al gelukt om directe degradatie te voorkomen door op de een-na-laatste plek te eindigen. Nu moesten we die plek nog eens verdedigen tegen de nummer twee uit de tweede klasse. Die plek was veroverd door Zierikzee A, een team waar we vaak spannende wedstrijden tegen spelen. 

Add a comment

Lees meer: Goes C degradeert

Goes C goed van start

Vrijdag was de aftrap van het seizoen voor Goes C, degradant uit de eerste klasse. We hadden gelijk een pittige wedstrijd voor de boeg: we moesten tegen Terneuzen A, de nummer drie van vorig jaar. We hadden twee invallers meegenomen, vaste krachten Rob en Mark konden dit keer niet meespelen. Gelukkig had Terneuzen ook wat invallers, wat rating gemiddeldes weer wat dichter bij elkaar bracht.

Add a comment

Lees meer: Goes C goed van start

Gered door Mühring en de Bibliothecaris

Na zo’n begin zou je eigenlijk alle lezers een paar weken in het duister moeten laten tasten over deze. Om daarna pas als een volleerd goochelaar het altijd witte konijn uit de hoge hoed te toveren. De titel had overigens ook “de Kunst van het de-hand-opsteken-op-het-juiste-moment” kunnen zijn maar die is zeker minder catchy en bovendien ontdaan van enige relatie met het schaakspel.

Add a comment

Lees meer: Gered door Mühring en de Bibliothecaris