Goes C - DEZ A

Vrijdag speelde Goes C de laatste wedstrijd van het seizoen. Het kampioenschap was al binnen, het ging nog om twee dingen. Ten eerste of we als team ongeslagen door de competitie konden komen, ten tweede werd tussen de gebroeders de Feijter uitgevochten wie van hen met de topscoorder titel aan de haal ging. Voor DEZ A was deze wedstrijd ook nog van belang, als ze minstens gelijk wisten te spelen dan bleven ze voor Terneuzen A. En dan kan DEZ A nog een plekje veroveren in de eerste klasse middels een promotie-degradatie duel. Misschien lag die gedachte ook ten grondslag aan de sterke opstelling van onze gasten, geen enkel ander team in geen enkele andere wedstrijd had in de tweede klasse een team met een hoger ratinggemiddelde.

Add a comment

Lees meer: Goes C - DEZ A

Middelburg B - Goes C

Vrijdag speelden we tegen Middelburg B. Mark haalde ons op in Goes en bracht ons naar de provinciehoofdstad terwijl hij vol trots zijn nieuwe auto showcasede. Niels temperde de vreugde enigzins door op een grote scheur in de voorruit te wijzen (is dat nog goedgekomen Mark?), hopelijk zou dat geen invloed hebben op de wedstrijd. 

Add a comment

Lees meer: Middelburg B - Goes C

Goes C kampioen

Het was deze week tijd voor de een-na-laatste wedstrijd van het seizoen in de tweede klasse. Goes C stond met twee rondes te gaan 2 matchpunten en 4 bordpunten voor op de nummer twee, Denk en Zet A. Dit team moest in deze ronde minstens onze uitslag evenaren wilden ze in de race blijven voor de titel. Met deze voorsprong waren de bookmakers al redelijk op onze hand, maar er zijn in de historie ongetwijfeld teams geweest die een voorsprong als deze nog uit handen gegeven hebben.  We mochten thuis aantreden tegen Terneuzen B, Denk en Zet A speelde tegen Vlissingen A.

Add a comment

Lees meer: Goes C kampioen

Wind mee voor Goes Cee

Jaja, een rijmende titel op de dag voor pakjesavond :) Bij De Zwarte Dame hebben ze zelfs het hele verslag door de gedichtengenerator gegooid, zie ook hier.
Maandagavond speelde de nummer een van de Tweede Klasse tegen de nummer twee van de Tweede Klasse. Invaller, ik bedoel basisspeler, Mark deed ook mee maar nu hadden we voor Rob een invaller nodig. Hans wist Joop warm te maken om weer eens een potje te spelen en het viertal werd gecompleteerd door de gebroeders de Feijter.

Add a comment

Lees meer: Wind mee voor Goes Cee