Nog geen matchpunten voor Goes C

Goes C is er nog niet in geslaagd matchpunten te scoren. Tegen HWP A was er zeker kans op een gelijkspel. Goes C staat nu troosteloos onderaan in de eerste klasse, samen met Goes B.

Rob was als eerste klaar, met een verlies. Ik heb er niet veel van meegekregen maar Manuel wist toch de winst te pakken.

Jo was daarna klaar. Tegen een tegenstander waar hij al veel vaker tegen heeft gespeeld, was de stand gunstiger voor Goes. Maar het pionneneindspel dat overbleef was niet meer te winnen.

JG had een hele mooie partij gespeeld met een koningsaanval, maar in de partij (mede door tijdnood) werd de sterke zet g4! niet gevonden. Nadat de paarden waren afgeruild zat er voor de rest met weinig tijd niet veel meer in.

David probeerde na zijn Feijter-opening het eindspel nog te houden, maar wit kreeg een vrijpion en de Belg won.

T Goes C 1680 HWP Sas van Gent A 1619 1 3 vr 15 nov
1. David de Feijter 1819 Valere Debuck   0 1